Så gælder det tilmeldingen til 20 års jubilæumsfest

Både nuværende og tidligere løbere i Avis-maraton er inviteret til jubilæumsfest 18. juni.

Skrevet 09.05.2022

Den store jubilæumsfest

 

Der er efterhånden en del faste holdepunkter i løbet af en Avis-maraton-sæson. Men i år er der et særligt vigtigt programpunkt. I år kan projektet fejre 20 års jubilæum. Det vil vi markere ved en stor fest.

Der er ingen krav om fortræning til festen, hvor nuværende og tidligere løbere er velkomne. Det hele finder sted lørdag den 18. juni med start klokken 18.00. Stedet er Folkedanserhuset, der ligger på Banetoften 42 i Holstebro.

Det helt afgørende motto for festen er hygge og godt samvær – tilsat lækker mad, en tale, en konkurrence, god musik og dans. Hvis alt går efter planen er vi godt og grundig trætte klokken 01.00, hvor vi forventer at slutte.

Festmenuen består af tre retter:

Forret: Tapas med fersk røget laks, hjemmelavet kyllingesalat, serrano skinke med frisk melon. Flutes, smør og dressing

Hovedret: Stegt kalvefilet og chili og vanilje marineret skinkesteg med små stegte krydderkartofler. Dertil svampesauce og diverse salater.

Dessert: Chokoladebrownies med friske jordbær og bourbon vanilje is

Musikken leveres af Basic 3 fra Holstebro: Vores ti års jubilæumsfest var legendarisk, da bandet aldrig tidligere havde oplevet et så danseglad publikum.

Prisen for at deltage er på kun 400 kroner. Med i prisen er vin, øl og vand ad libitum

Tilmelding sker ved at overføre 400 kroner til projektets konto: 7590-2231986 (ikke mulighed for mobilpay). Husk at anføre navn i betalingen. Du må også meget gerne sende en mail til Lars Hedegård Nielsen (hedegaardnielsenlars@gmail.com), så vi kan opdatere listen med deltagere løbende.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 29. maj.

De festligste hilsner

Festudvalget: Dorthe og Finn Højland, Søren Christensen, Leif Andersen og Lars Hedegård Nielsen.