Nyhedsbrev til nye deltagere

Vi begynder 23. februar klokken 19.00

Skrevet 15.02.2022

Kære Avis-maraton-deltager

Tak for din tilmelding til Avis-maraton.

Det er med stor fornøjelse, at vi hermed kan byde velkommen til den 20. sæson i Avis-maraton.

Vi håber meget at kunne se frem til en sæson, hvor coronaen kommer til at spille en minimal rolle. Til gengæld glæder vi os til at dyrke fællesskabet og få gang i træningen igen.

Denne mail er først og fremmest en info om, at vi allerede begynder sæsonen onsdag den 23. februar, hvor vi mødes klokken 19.00 på Holstebro Gymnasium. Først vil der være et infomøde på 40-45 minutter, hvor vi fortæller om de mange aktiviteter i løbet af sæsonen. Derefter tager vi årets første træningstur på tre kilometer i de forskellige tempogrupper. Så du kan roligt komme i dit løbetøj.

Vi satser på, at du inden infomødet modtager en ny mail, hvor du får træningsplan, tilbud på rejse til Amsterdam og tilbud på løbetøj og sko. Vi forventer, at der vil gå nogle uger endnu, inden vi er klar til at uddele New Balance T-shirten, som alle har bestilt ved tilmeldingen.

Det er også allerede nu en god ide at sætte kryds ved lørdag den 18. juni, hvor vi holder vores store 20 års jubilæumsfest. Den kommer til at foregå i Folkedanserhuset i Holstebro.

Hvis du skulle møde en enkelt, der har lyst til at deltage i projektet, åbner vi for en kort eftertilmelding fra 23. februar og frem til 6. marts. Vi lander med stor sandsynlighed på omkring 300 deltagere, hvilket er på niveau med 2021.

 

Med venlig hilsen

 

Lars Hedegård Nielsen, hede@dagbladetholstebro.dk

Avis-maraton-teamet