Nyhedsbrev september 2021

Nyhedsbrev september 2021

Skrevet 07.09.2021

Kære Avis-maraton løber                                                                                  7. september

Hermed en lille septemberhilsen. Håber du nyder de smukke sensommerdage, vi oplever i øjeblikket. Bedre træningsforhold er det svært at bede om på denne årstid.

Der er tre vigtige beskeder i dette nyhedsbrev.

For det første er fredag den 10. september sidste frist for at tilmelde sig til vores spændende udenlandstur til Lübeck fra den 23.-25 oktober. Der er 35-40 tilmeldte på nuværende tidspunkt, og der plejer altid at komme en del til sidst, så vi er sikre på, at turen bliver gennemført.

Der skal ikke være tvivl om vores opfordring til at deltage på turen. Efter en lang tid med corona er det helt afgørende som arrangør, at man mærker tilslutningen. Det kan mange foreninger og arrangementer skrive under på. Du tilmelder dig på www.holrc.dk.

For det andet kan vi tilbyde køb af løbesko med rabat i hele september hos Sport 24 i Struer. Det er vores normale samarbejdspartner. Du skal blot sige, at du er deltager i Avis-maraton, så opnår du 30 procent rabat på New Balance-sko og 20 procent på øvrige mærker.

For det tredje har vi lagt os i selen på at give jer en ekstra løbeoplevelse søndag den 3. oktober. Vi plejer at tage toget og løbe hjem derfra. I år bliver det med bus til Hjerl Hede, hvorfra der vil være 25 kilometer hjem. Der vil også være mulighed for at blive sat af i Hvam, hvorfra der vil være 10 km hjem. Der vil være forfriskninger undervejs og mulighed for opsamling, hvis der bliver brug for det.

Igen gælder det – husk at bakke op – Det er ikke nødvendigt med tilmelding, da vi har lejet den store dobbeltdækker, så der skulle være plads nok. Vi mødes klokken 9.30 fra Musikteatret.

Dette var alt for denne gang. Vi ses til træning – onsdag og søndag.

Med venlig hilsen

Lars Hedegård Nielsen, Avis-maraton