Nyhedsbrev oktober

Nyhedsbrev oktober

Skrevet 27.10.2020

Kære Avis-maraton-løber

Med denne hilsen vil vi gerne sige tak for denne sæson i Avis-maraton. På trods af restriktioner og aflysninger har vi haft mange gode onsdage og søndage siden starten af juni.

Det var planen med en sidste træning onsdag den 28. oktober, men den må vi aflyse, da forsamlingsloftet er sat ned på ti personer.

Vi glæder os meget over, at det lykkedes at gennemføre vores tur til Sønderborg i weekenden. Den gik helt efter planen, og vi nød meget løbefællesskabet. Mange deltagere måtte erkende, at der er godt med bakker i Sønderborg og de historisk historiske steder omkring Dybbøl.

Nu går Avis-maraton i vinterhi, men vi er godt i gang med forberedelserne til en ny sæson i 2021. Men vi venter lige til starten af januar med at melde nærmere ud. Vi håber selvsagt, at coronaen er på kraftigt tilbagetog til den tid, så vi kan starte den nye sæson op i starten af marts som vi plejer.

Vi har tidligere meldt ud, at vi planlægger en tur til Edinburgh i Skotland til maj, hvor turistoplevelserne er i centrum.  Vi håber også, at det er muligt at gennemføre Edinburgh Marathon, hvor der også er 21 km og ti km. Turen bliver fra tirsdag den 25. maj til mandag den 31. maj.  Vi regner med at have det endelige program klar til starten af januar, men hvis du/I er interesseret, så skriv datoerne op. Vi har tidligere haft lignende ture til Beijing, Athen, Rom, Baltikum og Wien.

Til sidst vil vi gerne takke alle, der har bidraget til en god sæson. Tak for disciplinen i forbindelse med afviklingen af træningen. Det har været en fornøjelse.

Vi glæder os til at se mange af jer igen i næste sæson. Pas godt på jer selv og hinanden, så vi alle kan komme godt igennem coronatiden.

Med venlig hilsen

Avis-maraton, Lars Hedegård Nielsen