Nyhedsbrev august 2021

Nyhedsbrev august 2021

Skrevet 08.08.2021

 

Kære Avis-maraton-løber                                                                                            8. august

Heldigvis er sommeren langt fra slut, men ferietiden nærmer sig afslutningen. Hverdagen banker stille og roligt på igen.

Avis-maraton har ikke holdt sommerferie, og opbakningen til træningen har været meget fin. Onsdagstræningen kører videre. Heldigvis nu med fællesstart på samme tid, og den grønne saft og vandet er tilbage. Husk at vi også træner om søndagen klokken 10. Her er der fokus på de længere ture, men der er altid mulighed for at korte turen af.

I dette nyhedsbrev vil vi også slå et slag for, at vi nu åbner tilmeldingen til vores udenlandstur til Lübeck i oktober. Vi har ventet til nu med at åbne for tilmeldingen for at være på så sikker grund som mulig for, at tur og løb kan gennemføres. Det tyder alt på, selv om intet er 100 procent sikkert. Vi håber på stor opbakning til turen. Vi har været nede at se på forholdene, og der venter fine oplevelser på ruten, i byen, på hotellet og på marcipanfabrikken. Fra mandag den 16. august og frem til den 10. september kan du melde dig hos Holstebro RejseCenter.

Vi gør også opmærksom på vores årlige udflugt, der i år går til Husby Badesø, der er nabo til Vesterhavet. Vi mødes klokken 10.00 søndag den 22. august ved Husby Badesø. Efter løb og gang er vi værter ved lidt at spise og drikke. Kørsel er på egen hånd. Derfor vil vi meget gerne, at du melder dig ved at sende en mail til Lars (hede@dagbladetholstebro.dk) elle skrive dig på den tråd, der bliver oprettet på Facebook. Sidste frist for tilmelding er fredag den 20. august.

Vi vil også gerne slå et slag for det store løbearrangement i Struer lørdag den 4. september, hvor der er Run to the Beat, hvor det er muligt at løbe 5, 10 eller halvmaraton. Efterfølgende er der afterparty med Tv-2 og Michael Falch. Det skal nok blive godt at komme ud og deltage i et løb igen og samtidig feste lidt bagefter.

Til sidst er der kun at ønske alle en god sensommer. Husk at passe rigtig godt på hinanden. Coronaen er endnu ikke besejret, selv om hverdagen i Danmark er godt på vej tilbage.

Med venlig hilsen

Lars Hedegård Nielsen, Avis-maraton. hede@dagbladetholstebro.dk