Træner Karl Johan Johansson


Navn: Karl Johan Johansson

Årgang: 1951

Familie: Gift med Mette Bille – 2 drenge.

Arbejde: Kriminalassistent, Midt- og Vestjyllands politi, Central Efterforskning, Økonomisk kriminalitet.

Hvorfor begyndte du at løbe?

Jeg begyndte at løbe ”for alvor” i 2003, hvor jeg gennemførte min første halvmaraton – i 2004 meldte jeg mig til Avis-maraton – idet jeg godt ville prøve at løbe en hel maraton, som jeg også gjorde i 2004 (Berlin) – da jeg kom i mål, lovede jeg mig selv (og Lars Hedegård, som stod ved målstregen) at dette gjorde jeg aldrig mere – jeg har siden løbet 20 maraton og 58 halvmaraton.

Hvorfor vil du gerne hjælpe andre med at komme i form i Avis-maraton?

Jeg har været træner i Avis-maraton projektet siden 2006, idet jeg meldte mig som træner, på vej hjem fra maraton i Paris i 2005 – dette har jeg aldrig fortrudt, idet det er fantastisk at løbe sammen med så mange glade mennesker.

Hvorfor er det en god ide at deltage i fællestræningen?

Jeg har i flere år været træner i 5,5 min. – men for at være helt sikker på, at jeg kan følge med, når vi skal ud på de lange turer, så har jeg bedt om at blive flyttet til 6,0 min. pr. km. (jeg er jo ikke helt ung længere).

Fællestræningen hver onsdag (søndag) er livsnerven i projektet – så husk at møde op, hvis du vil i god form eller holde en god form ved lige – det er hyggeligt hver gang – uanset vejret.