Træner Bent Dinesen


Navn:  Bent Dinesen              

Født år: 1969

Familie: Kæreste med Kitt, som også er træner.  Far til Cecilie samt Christoffer som debuterer ved Avis Maraton. Og en skøn bonus søn

Arbejde: Gråkjær

Hvorfor begynde du at løbe?

Jeg ville gerne tilbringe mere tid med kæresten og der igennem opstod tanken om regelmæssig løb. Avis-maraton blev en god mulighed for mig, for at løbe regelmæssigt og struktureret.

Hvad er din bedste løbeoplevelse?

Min maratondebut, som var i Bruselles i 2011, er den største maraton oplevelse som jeg har haft. Mit første ultra løb Aarhus Indoor 6 timers, Eco Trail Oslo80 og Vasa Løbet 90 km har givet mig nogle fantastiske minder. Dertil synes jeg, at alle halvmaraton giver gode oplevelser og er den bedste distance ☺. Træningen med Avis-maraton ser jeg altid frem til, ikke mindst pga. af det sociale.

Hvorfor vil du gerne hjælpe andre med at komme i form i Avis-maraton?

Jeg er selv blevet hjulpet i gang med at løbe og vil gerne give den glæde videre. Glæden ved at opleve andres personlige sejere ved 3 km, 10 km, halv og hel maraton er altid en fornøjelse.  Jeg synes at det er fantastisk at løb i Avis-maraton kan dyrkes på mange niveauer.

Hvorfor er det en god ide at deltage i fællestræningen?

Der er nemmere at komme ud af døren, når man ved at man kan løbe sammen med andre som deler ens interesse. Det at der løbes i forskellige tempogrupper, gør at alle kan deltage på eget niveau. Halvmaraton i Aarhus er et godt løb, som alle kan glæde sig til.

Hvad er din livret?

Stegt flæsk med alt, Hot wings med tzatziki, mad tilberedt i en stegeso og bagte kartofler, rugbrød.

Hvilken musik kan du bedst lide at lytte?

Rock, R&B og pop.