Velkommen til 2020-sæsonen

Det er med stor fornøjelse, at vi tager hul på et nyt kalenderår i Dagbladets Avis-maraton.

Skrevet 01.01.2020

Velkommen til 2020-sæsonen

Det er med stor fornøjelse, at vi tager hul på et nyt kalenderår i Dagbladets Avis-maraton.

Det betyder nemlig, at vi begynder tilmeldingen til en ny sæson i løbe-projektet, der har kørt uafbrudt siden 2003.

Vi glæder os til at byde nye og rutinerede løbere velkommen. 35 frivillige trænere og fartholdere sørger for, at der er et tempo til alle. Du er velkommen uanset, om dit mål er at komme i bedre form, løbe 10 kilometer, halvmaraton eller maraton. For andet år i træk kan vi også tilbyde en gågruppe. Gruppen henvender sig først og fremmest til motionister, der gerne vil være en del af fællesskabet, men ikke har mulighed for at løbe. Gruppen er også velegnet til folk, der midlertidigt er ramt af en skade.

Vi har fællestræning hver onsdag klokken 18.30 fra Musikteatret i Holstebro. Du får udleveret et træningsprogram, når sæsonen begynder, så du selv kan passe træningen på andre tidspunkter i ugen.

I løbet af sæsonen vil vi også byde på en række andre aktiviteter, hvor der er fokus på det sociale. Det betyder vinløb, udflugt og stafet for livet.  Som tidligere år slutter vi sæsonen med en rejse til et løb i udlandet. I år går turen til Lübeck den sidste weekend i oktober. Turen udbydes i samarbejde med Holstebro RejseCenter.

Det koster 400 kroner at deltage, som du indbetaler på vores konto i Jyske Bank reg. 7590 kontonr. 2231986. straks efter at du har meldt dig. Alle deltagere modtage en lækker løbe t-shirt fra New Balance. Der er vand og saft efter hver træning. På de længere distancer sørger vi for væske på ruten. Vi tilbyder fordelagtige priser på løbetøj og løbesko i samarbejde med Sport 24 i Struer.

Vi glæder os til at se dig til en ny løbesæson. Vi begynder med stort informationsmøde på Holstebro Gymnasium den 19. februar på Holstebro Gymnasium. Ugen efter begynder træningen.