Toms er vundet af…

750 gram chokolade er vundet af....ja læs det her. Fredag venter flere lodtrækninger blandt de tilmeldte.

Skrevet 04.02.2016

Slutspurten i Avis-maraton-tilmeldingen er i gang, og tilmeldingerne kaster ikke kun godt humør og bedre form af sig til alle dem, der melder sig til her i 2016-sæsonen.

Forøget evne til at optage ilt, og lidt mindre mave kommer hen ad vejen, men begavelserne sker lige nu og her med et snuptag i lodtrækningsposen.

Blandt dem, der har delt budskabet om at melde sig til Avis-maraton senest søndag den 7. februar, er der trukket lod om 750 gram Toms-chokolade. Hvis vi nu var lidt drilagtige, kunne vi godt regne på, hvor mange kilometer, man skal løbe efter at have spist sådan en spandfuld, men eftersom vi er søde, og eftersom Avis-maraton-løbere jo deler ud af overskuddet, så nøjes vi med at konstatere, at Kirsten Pedersen vandt.

Tillykke med det.

I øvrigt var det primært kvinder, er havde delt opslaget. Det skyldes enten, at kvinder kan lide at dele (også chokolade?) eller at de bare er vilde med chokolade.

Næste runde af lodtrækningerne er vi ved at gøre klar til. Den finder sted fredag, hvis vi når 500 tilmeldinger her ved midnat mellem torsdag og fredag. Med 480 tilmeldinger ved frokosttid torsdag tyder meget på, at det mål bliver nået, og så venter der en lodtrækning til et gavekort på 500 kroner til Intersport i Struer.

Alle, der er tilmeldt senest ved midnatstid (minus trænerne), deltager i lodtrækningen.

Kim fra Mejdal Auto har doneret tre gange hjulskift til Avis-maraton - tak for det - og dem trækker vi også lod om fredag. Her får trænerne lov til at indgå i lodtrækningen. 

Husk at gøre dine omgivelser opmærksom på tilmeldingsfristen søndag. Hvis nogle tænker, at de nok kan komme luskende mandag eller tirsdag, skal de i hvert fald vide, at de går glip af deltager-t-shirten fra New Balance. Den har en værdi på 250 kroner.