Stafet For Livet d. 2-3 juni 2018

Også i år er Avis-maraton på vej med et stort hold til Stafet for livet.

Skrevet 29.04.2018

Har du lyst til et døgn, eller måske bare et par timer sammen med gode venner, hvor der er plads til at mindes et familiemedlem, eller en god ven eller veninde som ikke er her mere. Men det er også et døgn hvor vi hygger og griner med hinanden i teltet eller ude på ruten. Der grilles og spises kage, der snakkes med andre deltagere og vi lytter til den gode underholdning på scenen.

Du kan gå eller løbe en tur på 2,4 km i skoven, eller tage den korte runde på 800 m gennem teltpladsen og på Atletikbanen. 

Tilmelding eller læs mere på Stafet For Livet.

Har du problemer med tilmelding, så kontakt Søren Dunker Pedersen som er Avis-maratons holdkaptajn.

Lidt om Stafet For Livet.

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og støtte dem, der kæmper. Formålet med Stafet For Livet er at skabe håb til alle berørt af kræft via oplysning, fællesskab og indsamling.

Stafet For Livet giver alle ramt af kræft i lokalsamfundet mulighed for at opleve støtte og opbakning fra venner, familie og kolleger. Der afholdes Stafet For Livet arrangementer over hele landet, og alle kan være med!

Stafet For Livet er hverken et løb eller en konkurrence. Deltagerne på stafetholdene bestemmer selv, om de vil gå eller løbe. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv og fælles indsats i kampen mod kræft.