Stafet for livet

Stafet For Livet er et årligt tilbagevendende arrangement, som i år finder sted den 20. – 21. maj

Skrevet 05.04.2017

Nu er vi startet og kommet godt i gang med projektet Avis-Maraton, det er dejligt at se så mange glade løbere hver onsdag. Håber den positive stemning også vil fortsætte fremover. Avis-Maraton er et projekt hvor vi løber for egen vinding skyld, men vi er ikke egoister, vi har hjerte på rette sted. Derfor har vi også oprettet et Avis-Maratonhold til Stafet For Livet.

Stafet For Livet er et årligt tilbagevendende arrangement, som i år finder sted den 20. – 21. maj, dvs. fra lørdag kl. 12 middag til søndag samme tid. Overskuddet fra stafetten går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og Avis-Maraton støtter op om Stafet For Livet, for 3. år i træk. Sidste år var vi med til at skabe et gigantiske overskud på 509.492 kr. til Kræftens Bekæmpelse, hvor en del går til lokalforeningen.

Alle kan være med til Stafet For Livet, da det ikke er en konkurrence om at løbe hurtig, men man kan gå/løbe i det tempo der passer, gerne flere af gangen og på det tidspunkt der passer.

Støt op om det gode formål og meld dig på Avis-Maraton´s hold, det foregår på hjemmesiden

Stafet For Livet (Holstebro)

Vi afholder et lille info/planlægningsmøde mandag d. 8. maj, så sæt allerede nu et kryds i kalenderen.

PS. Opstår der problemer med tilmeldingen eller andet, er du velkommen til at kontakte mig på             mobil 29 70 77 53 eller mail: asdp@info.dk