Stafet For Livet

Avis-maraton stiller et hold til Stafet For Livet den 28. og 29. maj. Der er hygge, alvor og fri motion, og der er plads til alle.

Skrevet 25.04.2016

Der bliver både plads til alvor, hygge og til masser af motion, når Avis-maraton stiller hold til Stafet For Livet den 28. og 29. maj.

Stafet For Livet er det lands-, ja verdensomspændende initiativ, hvor man markerer, at kræft er en kamp, der kæmpes døgnet rundt, samtidig med, at man samler penge ind til forskning, patientstøtte og forebyggelse. Sidste år var der stafet-debut i Holstebro, og knap 1100 personer var aktive i en del af et døgn. Avis-maraton havde også et hold, og det stiller igen i dette års stafet.

Den eneste formelle regel for Stafet For Livet er, at hvert hold skal have en person på banen døgnet rundt, så der er intet konkurrence-element i det. Erfaringen viser dog, at holdene har mange deltagere i gang de fleste timer, så der bliver tilbagelagt tusindvis af kilometer.

Der kan vælges mellem to ruter: Enten en rundstrækning på 800 meter, der bliver tilbagelagt på dragonkasernen, eller 2400 meter, som går ud i Vestre Plantage.

Tilmelding sker på stafetforlivet.dk/holstebro, hvor du finder Avis-maratons hold. Både børn og voksne kan deltage. Det koster 50 kroner for børn og 100 kroner for voksne.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Avis-maratons stafet-hold-kaptajn Søren Dunker Pedersen på 2970 7753 eller asdp@info.dk. Søren kommer også med flere praktiske bemærkninger til holddeltagerne, når stafetten rykker tættere på.