Sport 24 klæder dig på

Tekst bliver rettet i januar 2019

Skrevet 02.02.2016

Du behøver ikke at blive klædt økonomisk af for at blive klædt på til at løbe ud i en ny sæson med Avis-maraton. 

Søren Mortensen, der er indehaver af Sport 24 i Struer, har igen i år kørt det store tøjstativ i stilling for at præsentere kollektionen fra New Balance, og skoene står stablet i kasser.

I lighed med tidligere år er det New Balance, der leverer tøj og sko med de største rabatter, men Intersport i Struer er også klar med pæne procent-afslag på alle øvrige produkter, der ikke i forvejen er sat ned.

“Vi giver 40 procent i rabat på det New Balance-tøj og de sko, der bliver købt, når vi holder åbent på Dagbladet i Holstebro og i butikken i Struer de tre dage i marts,” siger Søren Mortensen.

“På øvrige varer giver vi 20 procent i rabat de dage,” siger han.

Datoerne er 2. og 9. marts i Holstebro og 10. marts i Struer. Dagbladet i Kirkestræde bliver detailforretning for et par eftermiddage/aftener, og Intersport i Struer holder også ekstraordinært åbent kun for Avis-maraton-folk den dag i marts.

“Vi sender information ud sammen med brevene til deltagerne. Folk kan naturligvis bare møde op det ene eller andet sted, men hvis man ønsker en løbetest, skal det bookes på vores hjemmeside på forhånd,” siger Søren Mortensen.

Med mindre folk kommer med en klar overbevisning om, at de skal have “en bytter” af deres sko, vil Søren Mortensen og hans kolleger helst have folk op på løbebåndet, inden de afgør, hvilken sko, der skal sælges.

At man skal begynde at løbe i en ordentlig sko, er der for Søren Mortensen ingen tvivl om. Begynder eller ej, så skal man ikke løbe sine første kilometer i en udtrådt badmintonsko fra 2002.

“Man må gøre op med sig selv, om man vil i gang med at løbe, og så må man investere 600, 700, 800 kroner i et par ordentlige sko. Det er helt fint, at folk begynder med at løbe i et par gamle shorts, men skoene skal være gode,” lyder opfordringen fra Søren Mortensen.

Alle, der melder sig til Avis-maraton senest den 7. februar, får en kvalitetsløbetrøje fra New Balance med i prisen. Værdien af den trøje er 250 kroner, og den bliver leveret med et diskret tryk for Intersport i Struer og naturligvis Avis-maraton.

“Til damerne bliver den orangerød, mens det bliver en grønlig til herrerne”, siger Søren Mortensen, som endnu ikke har nogle trøjer hjemme.

“Men lige efter tilmeldingen er sluttet den 7. februar, bestiller vi trøjerne. Først på det tidspunkt ved vi, om der skal bestilles 400 eller 900, så skal de trykkes, inden vi kan udlevere dem ved informationsaftenen den 24. februar,” siger han.

Når det gælder “klubtøjet” ud over den medfølgende t-shirt, kan folk se, prøve og bestille ved info-aftenen samt den 2., 9., og 10. marts.

“Folk afgør selv, om de køber enkelte dele eller et helt sæt,” siger Søren Mortensen.

Sættene består af inderlag, mellemlag og yderlag, samt tights. Korte til herrer og mellemlange til damerne.

“Vi har taget hensyn til, at det er i foråret og sommeren, folk skal løbe,” siger Søren Mortensen.

Hvis man som dame køber alle fem dele er normalprisen 2350 kroner, mens Avis-maraton-tilbuddet lyder på 1410 kroner. Herrerne får fire dele til rabatprisen 1140 kroner, mens normalprisen er 1900 kroner.

“Af hensyn til det tryk, der skal på tøjet, er sidste mulighed for at bestille den 10. marts,” siger Søren Mortensen.

På billedet ses Søren Mortensen sammen med butiksassistent Christina Refsgaard Jensen, som viser noget af tøjet frem.