Så gælder det tilmeldingen til Dresden-turen

Den 8. maj slutter tilmeldingen til Dresden-turen fra 20. - 23. oktober.

Skrevet 24.04.2017

Sæsonen er kommet godt i gang. Den ene træningstur afløser den anden. Vi beklager, at det ikke hver onsdag dufter af forår over Musikteatret og nærmeste omegn.

Det er nu, at du/I for alvor skal overveje at tage med på vores udenlandstur til den historiske tyske by Dresden fra 20.-23 oktober. Du kan se programmet på Holstebros RejseCenters hjemmeside. www.holrc.dk

Du skal naturligvis melde dig til en bestemt distance, men det gode ved løbet i Dresden er, at det kan ændres, hvis du kommer på andre tanker hen over sommeren. Der er distancer på 10,21 og 42 kilometer.

Vi har også fundet et rigtig lækkert hotel, hvor der serveres en glimrende morgenmad. Det er også der, at vi holder vores festaften om søndagen, når vi har gennemført de forskellige distancer. 

Det bedste ved turene er det gode fællesskab.

Så der er alle mulige grunde til at melde sig til turen til Dresden. De første 20 har meldt sig, men som tidligere år kommer langt de fleste tilmeldinger i de sidste 14 dage.

Juhuuu hvor vi glæder os til Dresden og resten af sæsonen. 

På onsdag modtager alle deltagere et nyhedsbrev med alle de aktiviteter, der venter ud over træningen i de kommende måneder.