Så går det løs

Onsdag aften mødes vi for første gang til fællestræningen her i 2017. Det bliver dejligt - og lidt kaotisk måske.

Skrevet 01.03.2017

Det er en helt særlig aften, når vi mødes til første træningstur onsdag aften. Vi glæder os til at se jer alle sammen, selv om vi næppe kommer til at se så meget. Derfor må du også bære over med os - og med hinanden - hvis det bliver en lille smule kaotisk. Det er kun begyndelsen.

Ud af de cirka 450 tilmeldte er 10 procent nye i Avis-maraton. Derfor har de fleste fællestrænings-deltagere prøvet det før. Så er du i tvivl om noget, så spørg.

Selv om det er mørkt, håber vi, at du kan finde de skilte, som trænerne står med foran Musikteatret. Her står der, hvilke tempogrupper, der står hvor. Vi har tempogrupper fra sub5 til 8.00 - med et halvt minuts interval. Hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe, du skal i, så spørg, eller vælg en gruppe, som er lidt langsommere end det, du tror, du kan løbe. Der er masser af træninger til at finde sin "rigtige" gruppe, og der vil også være nogle, som rykker op - og måske ned - i sæsonens løb, afhængig af, hvordan deres form udvikler sig i takt med stigende distancer.

Onsdag aften skal vi "kun" ud at løbe tre kilometer, men alle vores fællestræninger skal være gode og sikre.

Derfor løber vi ALTID kun to og to, ingen løber foran trænerne/temposætterne, og man sørger for at advare om forhindringer foran eller bagfrakommende trafikanter eller lignende. Husk at sende beskederne videre, så dem foran eller bag dig også hører dem.

Selv om vi løber i byen, SKAL vi være afmærket med refleksveste. Røde blinkende lygter gør heller ingen skade. Brug det for din og dine kammeraters sikkerheds skyld. Der vil også i aften være udlevering af refleksveste til dem, der ikke fik ved info-aftenen.

Vi byder alle velkommen til første fællestræning. Frem til begyndelsen af november mødes vi onsdag 18.30 ved Musikteatret. Uden undtagelse. Vær klar til tiden.

Så går det løs.