Så er der 1-2…tal

Når du har læst denne nyhed, ved du, hvor mange af de foreløbigt 424 deltagere, der hedder Lene. Blandt andet.

Skrevet 02.02.2016

Karina og Vibeke Gundersborg (billedet) er så vidt vides det eneste sæt tvillinger blandt de 424 kvinder og mænd, som foreløbig er meldt til Avis-maraton, men vi kan jo ikke garantere, at der ikke er andre tvillinger, som gemmer sig bag navne og tal.

Vi har kigget lidt i navne - og adresser - og eftersom Avis-maraton aldrig har set det som et mål i sig selv, at registrere folks træningstilstand, trøjestrørrelser, alder og almene velbefindende, har vi ikke så meget at sammenligne med.

Men vi kan give en helt uhøjtidelig status her nogle dage før tilmeldingen slutter. 

Vi lover i hvert fald ét tal, der kom lidt bag på redaktionen. Det er tallet “50”. Se lidt senere, hvad det dækker over.

Ud over et tvillingepar har vi mindst et ihærdigt mor- og datter-par, der ofte løber sammen hos Avis-maraton, og der er også to-tre brødre.

Men hvis I nu skulle falde over nogle mænd, så få lige fat i dem, for kønsfordelingen er lidt skæv. Knap 40 procent af deltagerne mænd indtil videre - men der står stadig 255-169 i kvindernes favør.

Blandt kvinderne er der otte, der hedder Lone, seks hedder Lene, og én deltager bor i Brande. Det er vist første gang, det postnummer er repræsenteret i projektet.

Langt de fleste har postnummeret 7500, mens Struer Kommune sender 29 deltagere til Avis-maraton i Holstebro. Der er 16 med adresse i Herning Kommune, én fra Silkeborg Kommune og tre fra 8800 Viborg, hvor Avis-maraton begyndte i 2001.

17 løbere kommer fra Ulfborg- og Vemb-området, og 11 løbere kommer fra Vinderups postnummer.

Uanset hvad, så mødes vi ved Musikteatret til info-mødet den 24. februar, og igen om onsdagene fra begyndelsen af marts.

Vi interesserer os ikke for folks vægt, men vi kan se, hvor mange, der har bestilt hvilke størrelser T-shirt.

Det er en medium, der er det største hit alt i alt. 103 kvinder og 45 mænd har bestilt en medium, mens 63 kvinder og 68 mænd har bestilt en large.

Der er en XS-kvinde og 33 “smalle” kvinder. Dem er der ni af - altså “smalle mænd”.

33 kvinder er XL, mens to har sat et ekstra X for XL. Der er 41 XL-mænd og otte XXL-mænd.

Der er i øvrigt lige mange mænd med fornavnet Jens og Jesper indtil videre. Fem af hver.

Og så tilbage til de 50. Der er 50 par i projektet. I alt 100 kvinder og mænd, der deler adresse, og som ud fra vores bedste vurderingsevne er mand og kone. 

Eller i hvert fald samlevende og samboende.

Mangler der nogle, som hedder Kristian eller Persille, synes du, der skal flere deltagere fra Struer, eller ser du gerne et par regnbuefamilie i feltet?

Bare sæt i gang.