Så er de sidste vindere fundet

Et gavekort på 500 kroner til Intersport i Struer og tre hjulskift sponsoreret af Mejdal Auto har nu fundet sine ejer.

Skrevet 05.02.2016

Alle i Avis-maraton er vindere på det personlige plan, og melder man sig til, får man også et ordentligt los gode tilbud med på vejen.

Men vi vil ikke løbe fra, at enkelte har fået en anelse mere ud af at være hurtige til at melde sig til, og heldige med at vinde. Nu er der for tredje gang trukket lod om et gavekort på 500 kroner til brug hos Intersport i Struer, som er vores samarbejdspartner, når det kommer til tøj, sko og andet løbeudstyr.

Blandt de 472 løbere - trænerne var ikke med - som havde meldt sig til senest torsdag aften ved midnatstid, blev der trukket lod, og Ulla Kjærgaard Sørensen var den heldige. Tillykke. Ulla kan bare henvende sig hos Intersport i Struer, når hun vil handle ind for sine 500 kroner.

Lykkens gudinde - alias Æ Rutechefinde Karen - trak også tre hjulskift, der er sponsoreret af Mejdal Auto. Her fik Avis-maraton-trænerne langt om længe lov til at komme ned i udtrækningsskålen, og det satte spor på resultatet. Inga Avnsbjerg Nielsen blev den ene vinder - Inga er træner - mens Karen Jeppesen vandt det andet hjulskift, som retteligt består af skift af fire hjul Karen er gift med Otto, som også er træner.

Der blev dog også plads til en "almindelig" deltager på vinderliften. Torben Lund Olesen vandt det tredje hjulskift.

Hvis du ikke allerede er meldt til Avis-maraton, så få det gjort senest søndag klokken 20.