Over 500 "gamle" er med

Eftertilmeldingen til Avis-maraton er i fuld gang. Foreløbig er 640 tilmeldt. Fællestræningen begynder onsdag - sidste tilmelding næste lørdag.

Skrevet 27.02.2016

Avis-maraton kan glæde sig over, at knap 140 nye deltagere er kommet med i selskabet her i 2016. Frem til den 5. marts er der mulighed for eftertilmelding, og ud over de mange nye deltagere, konstaterer Leif K. Andersen også, at der er rigtigt, rigtigt mange kendte ansigter og ben i flokken.

"Vi er på vej mod 640 tilmeldte, og det betyder, at 500 af de "gamle" Avis-maraton-løbere har meldt sig til. Det er vi utroligt glade for," siger Leif K. Andersen.

"De mange, der fortsætter i Avis-maraton, bekræfter dels, at vores trænere og vores sammenhold er noget særligt, og dels er det med til at føre "ånden" i Avis-maraton videre. Ja, det med "ånden" lyder måske lidt luftigt, men det skal ikke gå op i sved og sko-test det hele," siger Leif K. Andersen.

Han har en dobbeltrolle som både tilmeldings- og rutechef, og den varetager han til og med den 5. marts når tilmeldingen definitivt lukker for i år. Som "Æ Rutechef" har Leif K. Andersen sin års-debut på onsdag klokken 18.30, hvor der er tre kilometer på programmet.

"Jeg håber, at vores løbere efter onsdagens træning får overbevist de sidste om, at de skal komme med i Avis-maraton. Vi glæder os," siger Leif K. Andersen.