Nyhedsbrev september

Nyhedsbrev september

Skrevet 22.09.2020

Kære Avis-maratonløber

Så er det igen tid til en update i forbindelse med Avis-amarton.

Vi må igen respektere, at der er blevet ændret på forsamlingsforbuddet, så der maks må være 50 samlet. Det får en meget beskeden indflydelse på starttiderne med hensyn til fællestræningen. Det helt afgørende er, at vi ikke igen bliver tvunget til at lukke træningen ned.

De nye starttider er som følger på onsdage:

8 min, 7.30 min og 7 min. gruppen starter kl. 18.30

6.30 min og 6 min. gruppen starter kl. 18.35

5.30 min og 5 min. Samt gå gruppen starter kl. 18.40

Om søndagen starter 5, 5,30, 6 og 6.30 klokken 10.00

De øvrige grupper starter 10.05.

Vi glæder os fortsat over opbakningen til fællestræning. Husk at det bliver mørkt tidligere, og det er derfor igen en god ide med reflekser og lys på tøjet.

Vi glæder os meget til at komme til Sønderborg den sidste weekend i oktober, hvor 62 har meldt sig til turen. Det bliver herligt, at vi igen kan være sammen om en fælles oplevelse i disse coronatider. Rutechefen har været i Sønderborg for at tjekke forholdene ud.

Om et par uger eller tre håber vi ligeledes at være klar til at præsentere specialturen for 2021, der går til Edinburgh i Skotland, hvor der er marathon i den 30. maj. De endelige dage for afrejse og hjemkomst er ikke lagt fast endnu. Vi ved endnu ikke, om løbet kan gennemføres på grund af Covid-19, men fra tidligere ture til blandt andet Athen, Beijing og Rom ved vi, at der er rigeligt med indhold på turen – selv uden løb.

Tilbuddet sendes ud med næste nyhedsbrev. Indtil videre pas godt på hinanden. Vi ses til fællestræning.

Med venlig hilsen

Lars Hedegård Nielsen, Avis-amarton