Nyhedsbrev Juni

Nyhedsbrev juni.

Skrevet 07.06.2020

Kære Avis-maraton-løber

Hold da op, hvor har jeg glædet mig til at sende denne mail rundt:

Avis-maraton begynder træningen igen fra onsdag den 10. juni klokken 18.30 med start fra Musikteatret.

Endelig er det blevet vores tur, efter at forsamlingsforbuddet er hævet til 50. I resten af juni kører vi efter denne startmodel, som også er meldt ud tidligere.

18.30: 5 og 5,30 min starter

18.40: 6 min starter,

18.50: 6,5 min starter

19.00: 7 og 7,30 mi starter

19.10: 8 minutter og gågruppe starter

På den måde undgår vi, at vi mødes før og efter løbet. Vi begynder med fem kilometer og bygger langsomt på derfra. For dem der kan og vil er der mulighed for at tage en ekstra omgang. Husk at holde afstand i grupperne.

Som noget ekstra er der også mulighed for at træne sammen om søndagen, hvor vi gentager onsdagens tur. Her er forventningen, at vi vil være lidt færre så her er startprogrammet således.

10.00: 5, 5,30, 6 minutters grupperne begynder

10.10: 6,30, 7, 7,30, 8, gå-gruppen begynder.

Dette program kører for resten af juni og frem til, at forsamlingsforbuddet igen hæves. Derefter kommer der en ny melding. Hvis det går efter udmeldingerne på nuværende tidspunkt kan vi allerede i juli nøjes med to starttidspunkter om onsdagen og være tilbage på samlet start i august. Men først og fremmest glæder vi os over, at vi igen kan træne sammen.

Med hensyn til vores fællestur til Lübeck til oktober, kommer der en endelig udmelding ultimo juli. Vi arbejder på at rykke tilmeldingsfristen til 15. august, hvis løbet overhovedet gennemføres. Derfor kommer der en revideret træningsplan i starten af august, når vi kender de mulige mål.  Under normale omstændigheder ville det være fra 1. august, at vi begynder med de længere distancer om søndagen, så lidt normalt er der tilbage.

Den 17. juni har vi efter planen vinløb, men det udskyder vi til august eller i starten af september.

Og lige for en god ordens skyld er det ikke muligt at servere vand og grøn saft i dunke efter træningen. Vi vil dog på udvalgte dage sørge for vand på anden vis. Til sidst er der kun at sige. Velkommen tilbage i afsprittet udgave.

Med venlig hilsen

Lars Hedegård Nielsen, Avis-maraton