Nyhedsbrev januar 2021

Nyhedsbrev januar 2021

Skrevet 02.01.2021

Kære Avis-maraton-løber

Så blev det endelig 2021. Og dermed kan vi ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan kun håbe på, at coronaen kommer til at præge samfundet langt mindre i år.

Men vi skal have lidt tålmodighed. Det får i første omgang også indflydelse på Avis-maraton. Normalt ville vi på denne tid åbne for tilmeldingen til en ny sæson, men vi skubber tilmeldingsstarten til 1. februar. På det tidspunkt er vi forhåbentligt lidt klogere på, hvornår vi kan starte træningen.

For der skal ikke være tvivl om, at vi har ambitioner om en ny sæson i løbeprojektet, men det kræver, at forsamlingsforbuddet skal op på mindst 50 inden det giver mening. Coronaen skal ikke ødelægge løbefællesskabet.

På nuværende tidspunkt er vores plan at begynde onsdag efter påske i starten af april eller slutningen af marts, hvis det går hurtigt med at få banket smitten ned. Det betyder, at fællestræningen vil starte en måned senere end normalt. Men den pris betaler vi gerne, hvis det samtidig betyder, at coronaen bliver slået ned.

Der bliver ikke ændret på konceptet med fællestræning om onsdagen, mens vi fra 1. juli også træner søndag formiddag. Vi håber selvsagt, at vi også kan gennemføre en række sociale arrangementer som udflugt og vinløb. Men der skal heller ikke være den mindste tvivl om, at vi altid holder os inden for sundhedsanbefalingerne.

Med udsigten til, at vaccinen bliver udrullet hen over foråret, er der også håb om, at vi kan komme på tur til udlandet til efteråret. Planen er at tage til Lübeck i slutningen af oktober, men tilmeldingen til turen vil sandsynligviv først blive åbnet i maj/juni, når vi ved, hvad der kan lade sig gøre. Det kan også blive et andet sted end Lübeck, hvis det må aflyses eller ændres.

Vi håber, at mange af jer er klar til en ny sæson. I er også meget velkommen til at sprede budskabet til venner og familie, der gerne vil være med. Vi glæder os så meget til at komme i gang med fællestræningen.

Vi sender nyt nyhedsbrev ud i slutningen af januar, når der er nyt.

Pas godt på hinanden så længe. Og husk vejret er ingen hindring for at løbe eller gå en tur.

Med venlig hilsen

Avis-maraton