Træner Majbritt Nielsen


Navn: Majbritt Nielsen

Årgang: 1969

Familie: Mand og 3 børn.

Arbejde: Dokumentationsarbejder hos TMK (Tvis Køkkener).

Hvorfor begyndte du at løbe? 

Der skulle ske noget. Børnene var blevet store, og jeg havde fået lidt mere fritid, som jeg gerne ville bruge til noget fornuftigt og sjovt. Derudover trængte jeg til at komme i form, så jeg meldte mig til Avis-maraton.

Hvad er din bedste løbeoplevelse?

 Helt klart min første halvmaraton i Bremen og den første maraton i Berlin. Vi havde gennem hele træningen opbygget forventningen, og det var 2 ovenud skønne oplevelser.

Hvorfor vil du gerne hjælpe andre med at komme i form i Avis-maraton? 

Det er jo fantastisk, at man både kan få motion og være social på samme tid. Derudover synes jeg, at det er imponerende, at man på så kort tid kan komme fra 3 km. til en halv- eller helmaraton. Da jeg startede, og to andre sagde, at vi skulle til halvmaraton i Bremen, troede jeg slet ikke på, at det kunne lade sig gøre for mig, men følger man planen, kan det sagtens lade sig gøre. Man overskrider hele tiden sine egne grænser, og det kan jeg godt lide. Avismaraton er for alle.

Hvorfor er det en god ide at deltage i fællestræningen?

Vi har det helt vildt godt sammen, og derfor vil man helst ikke undvære en træningsaften. Jeg kan godt synes turen kan blive lidt lang, hvis jeg skal løbe alene, men sammen med de andre hygger vi os imens, og man mærker ikke så meget, hvor langt man løber.

Hvad er din livret? 

En rigtig mør bøf, med lækkert tilbehør.

Hvilken musik kan du bedst lide at lytte til? 

Det kommer an på lejligheden. Nogen gange noget med gang i og andre gange noget afslappende. Min mand siger altid, at nu har Majbritt igen været ude at køre bil, når han tænder for bilen, og radioen står på max.

Hvad er den bedste film, du har set? 

Det kan jeg ikke sige. Der er så mange. Lige fra action til animation.

Min drømmerejse går til? 

Vi har været på skønne rejser til bl.a. Grønland og Egypten. Hvis det skulle være noget andet, må det være Østen. Jeg har dog også stadig et cruise på Nilen til gode.