Maj-nyhedsbrev

Køb en ekstra t-shirt, buskørsel til Aarhus og Bruxelles

Skrevet 15.05.2018

Kære Avis-maraton-løber                                                                                              Sommer i maj 2018

 

Det er blevet tid til et nyhedsbrev fra Avis-maraton. Håber i nyder sommeren. Det giver jo kun ekstra motivation til at komme ud og løbe.

Det er en fornøjelse, at der stadig er stor opbakning til fællestræningen hver onsdag med et snit på over 200 løbere. Vi håber, at vi kan fortsætte ad den vej. Også stort til lykke til jer, der på fornem vis gennemfører maraton, ultraløb, kvindeløb eller 5 km baglæns. Det er rigtig dejligt at se, at Avis-maraton-trøjerne bliver luftet og vist frem i virkeligheden og på facebook.

Når det gælder t-shirt, har vi et godt tilbud. Hvis du skulle have lyst til at købe en ekstra t-shirt af årets udgave, sælger vi dem for blot 150 kroner stykket. Måden at købe en trøje på er at sende en sms til mig (Lars Hedegård Nielsen) på hede@dagbladetholstebro.dk , hvor du skriver størrelse og herre/dame. Samtidig overfører du 150 kroner på mobilepay 2545 6947 eller stikker mig dem i kontanter til fællestræning.  Sidste frist for at bestille er søndag den 3. juni, så kan de hentes til træning et par uger efter.

Søndag den 24. juni arrangerer vi gratis buskørsel til det meget populære halvmaraton i Århus. Du tilmelder dig bussen ved at sende en mail til hede@dagbladetholstebro.dk . Sidste frist er onsdag den 13. juni. Vi har en bus med plads til 60 personer, så det er først til mølle. Du kan stadig nå at melde dig til løbet. Vi kører fra Musikteatret klokken 7.15. Løbet starter klokken 10.00, så der er også tid til at hente startnummer i Musikhuset.

Det er også nu, at du skal tilmelde dig til vores store udenlandstur til Bruxelles, hvor det er muligt at løbe halv- og helmaraton den sidste weekend i oktober. Sidste frist for at melde sig er fredag den 29. juni, men du gør os en stor tjeneste ved ikke at vente til den sidste dag. Opfordringen er klar. Selvfølgelig skal du med, så vi kan sende et stort hold af sted. Vi har plads til 100 personer. Du læser meget mere om turen på www.holrc.dk, hvor du også tilmelder dig.

Husk at vi i Avis-maraton stiller et stort hold til Stafet for Livet i Holstebro den 2. juni. Der er stadig plads til flere løbere på holdet. Vi er allerede forbi de 50 deltagere.

Det var alt for denne gang. Fortsat god maj. Der kommer et nyt nyhedsbrev i slutningen af juni.

 

De bedste hilsner

Lars Hedegård Nielsen

Avis-maraton

Tlf. 2545 6947