"Livefff Ved Køkkenbordet"

Onsdag aften kan du se det første "store" tilmeldingsshow, når Leif og Henrik sender live på Facebook. Det er onsdag 20.30.

Skrevet 01.02.2017

Der findes X Factor, Knæk Cancer, Danmark Har Talent, Danmarks Indsamlingen og en række andre shows, som enten skal tjene som underholdning eller som oplysning og indsamling.

Avis-maraton er nu også klar med sit første "show", og selv om det bliver i en noget mindre udgave end de store begivenheder på landsdækkende tv, så lover Æ Rutechef og Henrik, at der bliver noget at følge med i, når der er "Livefff Ved Køkkenbordet" onsdag aften den 1. februar.

"Her få timer før vi sender, ved vi ikke, hvilket køkkenbord, vi vælger - Henriks eller Leifs - og de nærmere deltaljer omkring showet kan vi naturligvis heller ikke afsløre, men det er helt sikkert, at vi sender på Facebook," udtaler Leif og Henrik.

"Vi går i gang klokken halv ni, og vi bliver ved lige så længe som vi har noget at tale om - og vi har nogle, der kigger med," siger Leif.

De to værter vil undervejs i showet fortælle, hvordan det går med tilmeldingen, og der bliver også et par lodtrækninger og andet spas.

"Vi håber, at folk i meget høj grad vil deltage ved at stille spørgsmål, komme med kommentarer - eller simpelthen dukke op. Der er plads til mere end os to ved køkkenbordet," siger Henrik og Leif.

"Avis-maraton udvikler sig hele tiden. Grundkernen i projektet - løb, sammenhold, glæde og godt kammeratskab - er det samme som i alle årene, men vi afprøver ikke alene nye løbsdestinationer, men også ny teknologi," siger Leif.

"I år satser vi meget på vores hjemmeside, mens Facebook i højere grad bliver brugt til lidt stort og småt undervejs, men da vi endnu ikke kan sende live via vores web, bruger vi Facebooks udmærkede platform til det," siger Leif.

Tilmeldingen til dette års udgave af Avis-maraton slutter i weekenden.

"I aften er en rigtig god anledning til at melde sig til - og få andre til at gøre det samme," siger Henrik.