Læs nyhedsbrevet for august

Så er der ny info fra Avis-maraton

Skrevet 02.08.2017

Kære Avis-maraton løber

Jeg håber, at du nyder sommeren. Det har i hvert fald været dejligt sommervejr de seneste to onsdage. Ellers har der været lidt for meget regn.

I søndags blev der taget hul på den officielle søndagstræning med start klokken 10.00 fra Musikteatret. Her er der fokus på de lange ture. Men hvis du ikke har lyst til at løbe den fulde distance, indbyder ruterne ofte til, at der kan kortes af. Husk at vi hver søndag byder på slik – enten i mål eller ude på ruten. Og selvfølgelig grøn saft og vand.

Vi har også fornøjelsen af at slå et slag for vores søndagsudflugt. Det sker søndag den 13. august, hvor vi mødes ved Husby Badesø på Græmvej. Her vil vi løbe en tur i det naturskønne område. Vi har en rute på omkring syv kilometer, og der er alle muligheder for i mindre grupper at løbe kortere eller længere.

Efter klokken 11.00 tænder vi op i grillen, hvor vi er vært ved en forfriskning i form af pølser og brød og en vand eller øl. Du er også velkommen til at møde klokken 9.15 ved Musikteatret, hvis du vil have kørelejlighed eller har ekstra plads i bilen. Alle Avis-maraton-løbere er velkommen.

Vi vil også lige gøre opmærksom på, at der er blevet en håndfuld ledige pladser på turen til Dresden, hvor der er mulighed for at dyrke fællesskab og løbe 10, 21 eller 42 kilometer. Sidste frist for at tilmelde sig turen er 10. august. Du kan læse mere om turen på Holstebro RejseCenters hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig.

Husk også at de nærmeste uger byder på en række store lokale løbearrangementer, som vi opfordrer dig til at bakke op om. Søndag den 27. august er der Storåløb i Holstebro. Den dag vil der ikke være søndagstræning. Lørdag den 2. september håber vi at se mange løbere til Run to the Beat i Struer.

Tilbage er kun at ønske fortsat god træning og god sommerferie til dem, der stadig har noget godt i vente.

De bedste hilsner

Lars Hedegård Nielsen, Dagbladets Avis-maraton, hede@dagbladetholstebro.dk