Kom gratis til Köln

Blandt alle, der melder sig til Köln-turen senest 1. april, trækkes lod om en frirejse. Sidste tilmelding 1. maj

Skrevet 21.03.2016

Det kan blive temmeligt mange penge værd at melde sig til Avis-maratons efterårstur til Köln. I hvert fald, hvis man bestiller sin tur senest 1. april.

"Blandt dem, der har meldt sig til senest 1. april, trækker vi lod om én rejse. Den har en værdi på knap 2700 kroner. Hvis man vinder, skal man kun betale startnummer og eventuelt enkeltværelses-gebyr ud over," siger Lars Hedegård Nielsen fra Avis-maraton.

Fristen for at bestille turen til Köln er skubbet fra 1. april til 1. maj, men der er altså en stor økonomisk gulerod ved at få trykket "bestil" senest 1. april.

"I modsætning til de år, hvor vi er rejst afsted til meget store maratonløb, er der lige knap så meget pres på løbet i Köln, og det betyder, at vi kan være lidt senere ude med at lægge os fast på, hvor mange startnumre og hotelsenge, vi skal bruge," siger Lars Hedegård Nielsen.

Siden det første år i 2003 har Avis-maraton besøgt en række europæiske storbyer. De første år var det udelukkende byer, hvor der var mulighed for at løbe maraton, men de seneste år har Avis-maraton vekslet mellem de meget store løb, hvor der kun er maraton-mulighed, og så lidt mindre maratonløb, hvor der samtidig er mulighed for at løbe halvmaraton eller - som i Köln - en 10-kilometer som led i et stafet-maraton for fire personer.

"Vi har nogle fantastiske ture til udlandet, og der er en trofast skare, der tager med på rejserne. Men vi ved, at et maraton er for stor en mundfuld for mange. De vil hellere skrue op for hyggen og ned for distancen, eller også løber de bare ikke maraton. Dem vil vi også gerne have med til udlandet, og derfor er vores tur til Köln en oplagt mulighed for at opleve sammenholdet og få en unik oplevelse," siger Lars Hedegård Nielsen.

Det er første gang, Avis-maraton tager til et løb, hvor der er stafet-maraton-mulighed.

"Hvis folk er i tvivl om, hvorvidt de vil tage med på turen, så spørg nogle af alle dem, der har været med før. De er vores bedste ambassadører," siger Lars Hedegård Nielsen.

Ud over prisen på 2695 for rejse, hotel og afslutningsmiddag, koster et startnummer til maraton 575 kroner, et halvmaraton-nummer 375 kroner, mens fire personer, som deler en stafet-maraton i alt skal af med 1100 kroner pr. hold.

Løbet i Köln er søndag den 2. oktober. Der er afgang fra Holstebro fredag den 30. september og hjemkomst mandag den 3. oktober.

Bestil turen på Holstebro Rejsecenters hjemmeside.