Klar til en ny sæson i Avis-maraton

Dagbladets Avis-maraton byder velkommen til en ny sæson.

Skrevet 01.01.2019

Et nyt år betyder nye drømme og mål.

Avis-maraton kan hermed byde velkommen til sæson nummer 17.

Som alle andre år glæder vi os rigtig meget til en ny sæson. Men inden den står på træning og fællesskab, skal vi have sat holdet.

Og alle kan være med. Uanset set om målet er at komme i bedre form, ti kilometer eller maraton. Vi glæder os meget til at byde helt nye løbere velkommen i fællesskabet.

Det koster 400 kroner at deltage.

For de penge får du masser af fællesskab, 33 frivillige trænere, der hjælper dig frem mod dine mål. 

Til alle deltagere er der en lækker New Balance t-shirt, som udleveres i forbindelse med informationsaftenen den 20. februar klokken 19.00 på Holstebro Gymnasium.

Den samme aften får du også en kuvert med al info om årets projekt. Her kan du også læse om vores favorable tilbud på løbetøj og løbesko, som vi udbyder sammen med Sport 24 i Struer.

Sæsonen slutter med en rejse til Bremen, hvor det er muligt at løbe 10 km, halvmaraton og maraton. Rejsen tilbydes i samarbejde med Holstebro RejseCenter. Bremen Marathon foregår den første weekend i oktober.

Sæsonen byder på en række aktiviteter, hvor det sociale er i fokus.

Der er fællestræning hver onsdag fra Musikteatret i Holstebro klokken 18.30. Vi begynder med tre kilometer, så alle kan komme med, og følger du planen kan du løbe ti km inden sommerferien.

Så skynd dig at tilmelde dig inden 1. februar.