Kitt inviterer til juleløb

Jeg synes altid det er godt at holde ved nogle traditioner, i hvert fald denne julehygge løbe tur. 

Skrevet 03.12.2016

Derfor vil jeg igen for 9. år i træk, inviterer til løb i Vestre Plantage den 24. december kl. 10.00. Starten er på p-pladsen, oppe i skoven ved toiletterne.

Vi løber så langt vi har tid, lyst og energi til (dog plejer det max at være 9,3 km/ den røde rute). Og i det tempo der passer til alle. 

Alle der har lyst og tid er hjertelig velkommen, sidste år var vi en hel del glade løbere, der fik en lille løbe tur og dernæst ønsket hinanden glædelig jul med en lille pebernød :D. 

Tag endelig familien, venner, naboen, hunden med. Det er en rigtig hyggelig måde at ønske hinanden glædelig jul på, inden vi hver især skal hjem til juleanden og dansen om juletræet, og så kan man endda spise med god samvittighed 

Jeg glæder mig til at se rigtig mange igen i år. Og som altid har jeg et par kander kaffe /the med og så er der jo også en enkelt pebernød til hver også hundene. 

Men du er også velkommen til at ta lidt med, hvis du har lyst.

Ses forhåbentlig til en hyggelig løbetur både "gamle" deltager og nye der har lyst til at hygge en time til 1½ med andre juleløbenisser.