Her kan du læse nyhedsbrevet

Der kommer til at ske mange ting de kommende måneder.

Skrevet 28.04.2017

Dresden, løbe-optimering/kost og bus til Aarhus                                                                       26. april 2017

Avis-maraton-sæsonen er ved at være to måneder gammel. Vi håber, at træningen går godt og efter planen. Vi bringer gerne en beklagelse. Vejret har ikke været lige godt alle onsdage. Men vi føler os sikre på, at der trods alt er bedre tider på vej.

I de kommende måneder kommer der til at ske en del. Derfor får du dette nyhedsbrev.

Først om fremmest nærmer vi os deadline for tilmeldingen til vores store tur til Dresden. Vi kan kun opfordre dig til at deltage på denne fire-dages-tur fra fredag den 20. oktober til mandag den 23. oktober. Vi glæder os meget til at sende et hold til den historiske by, hvor det er muligt at løbe 10,21 eller 42 kilometer. Du kan tjekke programmet på Holstebro Rejsecenters hjemmeside – www.holrc.dk Sidste frist for tilmelding er mandag den 8. maj. Hvis du er i tvivl, om du skal med, skal du blot spørge en træner eller en anden stamgæst på vores ture, så skal du nok blive overbevist. Fællesskab og oplevelser er i centrum.

Som tidligere nævnt tilbyder Avis-maraton fællesskab og gratis buskørsel til det store Bestseller Aarhus halvmaraton den 11. juni klokken 10.00. Du skal tilmelde dig turen senest søndag den 21. maj til Lars Hedegård Nielsen på mail hede@dagbladetholstebro.dk. Du er også velkommen på turen, hvis du bare gerne vil være en del af fællesskabet og heppe på dine løbekammerater. Kravet for at komme med bussen er, at du er deltager i Avis-maraton. Vi kører fra Musikteatret i Holstebro klokken 7.00. Løbet begynder klokken 10.00, så vi kan fint nå at hente vores startnumre. Bare for en god ordens skyld skal du selv melde dig til løbet og betale for det. Der er stadig startnumre tilbage. Men tøv ikke for længe.

En af vores traditioner er, at vi to gange stopper onsdagens fællestræning ude foran Fysio Danmark i Sønderlandsgade. Her har du mulighed for at få en kort og gratis konsultation hos en af fysioterapeuterne, hvis du går rundt med en skade eller lignende, som du gerne vil have kigget på. Det sker onsdag den 10. maj i forlængelse af træningen.

Torsdag den 18. maj klokken 19.00 står Fysio Danmark også bag et arrangement, der afholdes i mødelokalerne på Dagbladet. Her vil Stian Jørgensen, der er kandidat i idræt og personlig træner, holde oplæg om, hvordan du optimerer din løbetræning, når det handler om effektiv træning og alternative muligheder. Han vil også tale om kost og restitution i forbindelse med kost. Det er gratis at deltage, så mød op til denne spændende aften på Dagbladet. Varighed 1-1,5 time.

Til sidst vil vi lige gøre opmærksom på, at vi onsdag den 3. maj og 10. maj har trøjerne med for sidste gang. Så hvis du ikke har hentet din tilmeldings t-shirt, så er det nu. De samme to aftener har du også mulighed for at bytte din t-shirt, hvis du har brug for en anden størrelse. Vi kan ikke garantere, at det er muligt at bytte, men vi plejer at finde en løsning ved fælles hjælp.

Dette var alt for denne gang. Fortsat held og lykke med træningen. Og velkommen til de mange aktiviteter i den kommende tid. Der kommer et nyt nyhedsbrev i starten af juni, hvor vi samler op på begivenhederne frem mod sommeren.

De bedste hilsner

Dagbladets Avis-maraton ved Lars Hedegård Nielsen, hede@dagbladetholstebro.dk