Her kan du få stil

Der er masser af ledige tider til løbestils-analyser den 2., 9. og 10. marts. Bestil online. Der er også mange gode tilbud.

Skrevet 01.03.2016

Hvem vil ikke gerne have stil? 

Nu er der ingen garanti for, at man bliver analyseret til at være super velklædt, trendsætter eller morgendagens stjerne, men ved at booke en tid hos Intersport Struers løbestilsfolk, sikrer du, at du får de rigtige sko i forhold til din løbestil. Og det kan vise sig at være rigtigt meget værd.

Skoene er ubetinget det vigtigste "værktøj" for en løber, og da vi løber forskelligt, har vi brug for forskellige sko. Og ordentlige sko.

Fem minutter på løbebåndet er udgangspunktet for den rådgivning, som Intersport-folkene derefter kan give. Den 2., 9. og 10. marts kan du tilmed købe kvalitetsløbesko med op til 40 procent rabat, og du kan også prøve og bestille tilbudspakken på løbetøj.

Både den 2. og 9. marts slår Intersport Struer lejr hos Dagbladet i Kirkestræde mellem 16 og 20.

"For at få en løbestils-analyse, skal man gå ind på nettet og booke en tid," siger Søren Mortensen fra Intersport.

http://loebetest.onlinebooq.dk

I skrivende stund er der ledige tider onsdag 2. marts mellem 18.30 og 19.40. 

"Det er godt nok lige i "prime-time" for vores første fællestræning, men det er bedre at få nogle ordentlige sko og så springe første fællestræning over, end at løbe i de forkerte sko og blive skadet," siger Lars Hedegaard Nielsen fra Avis-maraton.

Den 9. marts fra 16 til 20 er Intersport også på Dagbladet, og i øjeblikket er der stort set frit slag med hensyn til at booke tider. Torsdag den 10. marts holder Søren Mortensen og hans folk ekstraordinært åbent for Avis-maraton i butikken i Struer. 

"Det er sidste mulighed for at købe løbetøjet og løbesko med rabat i denne omgang," siger Søren Mortensen.

I øjeblikket er der løbestilstider mellem 18.15 og 19.40.

I samarbejde med Intersport og New Balance kan Avis-maraton tilbyde op til 40 procent rabat på løbetøj og sko fra New Balance.

"På alle andre mærker giver vi 20 procent på disse tre Avis-maraton-dage," siger Søren Mortensen.