Her er nyhedsbrevet fra juni

Der er meget at se frem i løbet af juni

Skrevet 12.06.2018

Kære Avis-maraton-løber                                                                                                                           Juni

Hold da op for en forsommer. Der har godt nok været nogle varme onsdage.  Ja alle dage har været varme siden starten af maj.

Herligt – men også lidt varm for en løber. Avis-maraton-trøjerne har været synlige overalt. Ikke mindst til Stafet for livet den 2. juni, hvor der blev løbet omkring 1800 kilometer på avis-maraton-holdet. Godt styret af Søren Dunker og hans sjak.

Onsdag den 13. juni er en særlig træningsdag. Det er dagen, hvor vi afholder vores Vinløb. Det er vores nye tradition, hvor vi løber syv kilometer og har ikke mindre end tre depoter undervejs, hvor du kan smage på forskellige vine med lidt snack. Der er også forfriskninger i målområdet.

Det hele begynder hos vores vinløbssponsor, Ford Holstebro, Bjarne Nielsen, der har hjemme på Sletten i Holstebro. Vi mødes klokken 18.30, men kom i god tid. Denne aften er der naturligvis også mulighed for at købe en Ford, hvis du går i biltanker.

Når vi alle er i mål, vil der være enkelte lodtrækninger med gode gevinster. Så gå ikke glip af denne aften, hvor det er gratis at deltage for alle Avis-maraton-løbere.

Fredag den 29. juni er også en meget vigtig dag i vores projekt. Det er dagen, hvor det er sidste frist for at tilmelde sig til vores udenlandstur til Bruxelles. Vi satser på, at der kommer godt gang i tilmeldingen i de sidste godt 14 dage.  I år har vi valgt at skubbe fristen for sidste tilmelding, så det er senere end sædvanligt. Der er masser at glæde sig til i Bruxelles, hvor løbet foregår søndag den 28. oktober. Vi planlægger også en udflugt lørdag. Der vil også være mulighed for at komme på besøg i EU-kvarteret. Så vi håber på, at du er frisk på denne udfordring. I 2011 var vi 180 afsted, så mange bliver der ikke i år, men turen gennemføres under alle omstændigheder, så der er ingen grund til at vente til sidste øjeblik. Du bestiller rejsen hos Holstebro RejseCenter www.holrc.dk

Søndag den 24. juni arrangerer vi tur til Bestseller Halvmaraton i Århus. Alle der har mailet til Lars er med på listen, så der er ingen grund til at være bekymret. Vi har plads til 20 mere, og sidste frist er søndag den 17. juni. Du er også velkommen, hvis du blot vil være hepper. Vi kører fra Musikteatret klokken 7.15. Skriv en mail til undertegnede, hvis du vil have en plads i bussen.

Og ellers er der bare at ønske fortsat god træning. Vi ses til vinløbet onsdag den 13. juni hos Ford klokken 18.30.

De bedste løbehilsner

Lars Hedegård Nielsen, hede@dagbladetholstebro.dk