Her er nogle skønne tal

Knap hver femte tilmeldte til 2016-sæsonen har ikke været med før. Facebook-siden har rundet 1000 likes.

Skrevet 04.02.2016

Tilmeldingen til Avis-maraton 2016 fortsætter weekenden over, men projektet har rundet nogle meget tilfredsstillende tal. Torsdag aften blev deltager nummer 500 tilmeldt, og det udløser en lodtrækning blandt alle, der har meldt sig til inden midnat natten til fredag.

De har chancen for at vinde et gavekort på 500 kroner til Intersport i Struer. Lodtrækningen foregår fredag, men tilmeldingen er altså åben frem til søndag aften klokken 20. Der er ingen grund til at vente.

Det er stadig kvinderne, der er i stort overtal blandt de tilmeldte. 311 af de 506 tilmeldte torsdag aften er kvinder, mens 195 er mænd.

Vi byder velkomne til både trofaste og nye løbere, men det er dejligt at opleve, at vi har så mange med i år, som ikke tidligere har løbet i Avis-maraton. Knap 20 procent af de foreløbigt tilmeldte, har ikke tidligere været Avis-maraton-løbere. I tal er det 95 nye, som vi siger velkommen til. Vi håber, at flere nye kommer til i weekendens løb.

Mens vi har passeret 500 deltagere på få uger, har Avis-maratons Facebook-side rundet 1000 likes. Det har den dog også haft flere år til, men velkommen til - også på Facebook. Efter at vi har fået vores nye hjemmeside, vil en større del af projektets informationer fremover komme til at ligge her på siden. 

Det er også her på hjemmesiden, de fleste billeder fremover kommer til at ligge.