Europas hovedstad er målet i 2018

Du kan godt reservere den 7. oktober 2018, hvor det gælder Bruxelles Marathon

Skrevet 03.10.2017

Vi glæder os helt vildt til turen om godt 14 dage til Dresden.

Men allerede nu er det tid til at begynde at glæde sig til 2018. Vi var i weekenden på en smuttur til Bruxelles Marathon, hvor vi tjekkede forholdene ud med hensyn til næste år. 

Og det ser godt ud. Vi skal bo på Thon Hotel EU, der har en meget høj standard. Ikke mindst når det gælder morgenmaden. Baren har også de allerbedste belgiske øl. Og så ligger det få meter fra en metro. Der er under to kilometer til start, og to km hjem fra mål tæt ved Grand Place. Vi kan kun komme til at bo på sådan et hotel, da vi netop skal bruge det fredag, lørdag og søndag, hvor alle EU-folk er hjemme på weekend. Det er så vores held. 

Løbet foregår den 7. oktober 2018. Der er mulighed for at løbe hel, halv og 5 km. Ruten er kuperet, men husk, at det også går ned med jævne mellemrum. Er du i god form er der alle muligheder for at sætte en god tid.

Vi vil gøre noget ekstra ud af turen i 2018. Efter ture til Köln og Dresden er det igen tid til en hovedstad. Vi var der også i 2011, hvor det var sommer med knap 30 grader. Så varmt var det ikke i år, men vejret til løb var perfekt. 

Vi overvejer muligheden for at tilbyde en ekstra mulighed i 2018, da flyforbindelserne til Bruxelles er meget fine. Det hører I mere om, når vi er klar med rejsetilbuddet i januar. Det er endnu ikke besluttet, men det er en oplagt mulighed for dem, der gerne vil lidt hurtigere til Bruxelles og måske ikke har helt fire dage til det. Flybilletten køber du selv, mens arrangementet i Bruxelles købes på vanlig vis. Vi kan godt afsløre, at billetterne til Bruxelles er billige, når du er ude i god tid. Under 1000 kroner for en retur. 

For deltagerne på turen vil der også blive arrangeret øl- og chokoladesmagning mod et mindre deltagergebyr. Hvorfor lige disse to ting. Det er netop to af de ting, som Belgien er meget kendt for.  Og det smager fremragende.