Avis-maraton er med i stafettoppen

I weekenden er der Stafet For Livet på kasernen. Foreløbig er 51 Avis-løbere klar. Det er det tredjestørste hold.

Skrevet 23.05.2016

Der bliver en helt særlig stemning på kasernen i den kommende weekend (28. og 29. maj), og Avis-maraton er i høj grad med til at sætte sit præg på Stafet For Livet.

Foreløbig er 51 personer meldt på Avis-maratons hold, og det betyder, at holdet er det fjerdestørste blandt de 37 hold, der foreløbig er meldt til. I alt er godt og vel 1000 personer meldt til Kræftens Bekæmpelses stafet i Holstebro, og da der stadig er nogle dage til starten går, vil sidste års deltagertal på 1076 sandsynligvis blive overgået.

Stafet For Livet er et arrangement, som - ud over at samle penge ind og give folk en god og eftertænksom oplevelse - også sætter motion og socialt samvær i front. Hvert hold forpligter sig kun til at have mindst en deltager i gang - eller løb - under den døgnlange stafet, så der er rigeligt tid til, at de 51 deltagere kan hygge, spise kage, drikke kaffe, komme hjem at sove - eller overnattet i telt på pladsen - og i det hele taget bare have et skønt døgn.

Du kan stadig nå at komme med.

Der kan vælges mellem to ruter: Enten en rundstrækning på 800 meter, der bliver tilbagelagt på dragonkasernen, eller 2400 meter, som går ud i Vestre Plantage.

Tilmelding sker på stafetforlivet.dk/holstebro, hvor du finder Avis-maratons hold. Både børn og voksne kan deltage. Det koster 50 kroner for børn og 100 kroner for voksne.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Avis-maratons stafet-hold-kaptajn Søren Dunker Pedersen på 2970 7753 eller asdp@info.dk.